Hoteli me një pellg në çati

0

Resorti Four Seasons në Bali është një nga restortet më luksoze që ka ky vend.

Më gjithë ambientin mbresëlënës që e posedon, hoteli ka një dizajn mjaft të veçantë me një karakteristikë tejet unikë. Hoteli ka një pellg të krijuar në çatinë e ndërtesës kryesore me një kuvertë që ofron pamjen e mahnitshme të horizontit dhe ju lejon të shijoni “quditshmërinë” e një pellgu mbi një ndërtesë.

Për të parë më shumë rreth resortit shikoni videon:
https://www.youtube.com/watch?v=QDTf_shOqF4  

 

REKLAMA