Bëni lehtësisht një makinë prej druri për kokoshka [video]

0

Pëlqejmë t’i hamë kur kemi kohë të lirë, veçanërisht kur shikojmë ndonjë film apo ndeshje sportive. Ato preferojmë t’i blejmë pasi nuk kushtojnë shtrenjtë por ndoshta nuk e kemi menduar që me kompensatë (produkt nga fleta druri ahu ose bungu të ngjitura), ca gozhda, një kavanoz, ngjitës, sprej për ngjurë, makinë për prerjen e drurit dhe pak vullnet e aftësi.

Shikojeni se si bëhet puna.

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here