Tash në sezonin e pushimeve verore, pushuesit janë lëshuar në jugun e Shqipërisë, si një nga pjesët më të veçanta të Rivierës Shqiptare.

Por, rruga është një mundim shtesë për të arritur atje. Qafa e Llogorasë është një tregim në vete me kthesat më të shpeshta se pemët në shkëmbinjtë breg rruge. Këtë mundim e heq vija bregdetare që shihet nga lartë.

Megjithatë nuk duhet ankuar pasi një kohë atje nuk ka pasur as asfalt fare dhe e gjithë rruga ishte në zhavorr. Ndertimi.info po u sjell një fotografi nga viti 1940 të kësaj pjese.

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here