Besoni ose jo, në këtë banesë tetë metra katrorë jetohet mrekullueshëm [video]

0

Në një sipërfaqe prej 8m2 sigurisht se mund të iu duket e pamundur të jetoni dhe të organizoni jetën në të. Por, në Paris gjendet një apartament i tillë dhe që funksionon jashtëzakonisht mirë brenda këtyre tetë metrave katrorë.

Apartamentet “mikro “ mendohet se do të jenë e ardhmja, në një botën me rritjen kaq të madhe të popullsisë. Ato paraqesin një shfrytëzim racional të hapësirës. Apartamenti prej 8m2 ka shtrat që kthehet në dhomë fjetje me ndriçim të kufizuar, tavolinë pune dhe buke, kënd për relaksim tualet dhe kuzhinë.

Dhe siç mund ta shiheni edhe vetë këtij apartamenti nuk i mungon asgjë, të gjitha gjërat në vend të vetë por vetëm në një hapësirë më të vogël.

Për më shumë ndiqeni videon:

/Ndertimi.info/

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here