Vazo lulesh me objekte të reciklueshme

0

Të ruash ambientin dhe njëkohësisht ta zbukurosh atë është shumë e lehtë, nëse kemi vullnetin dhe kujdesin e duhur. Në të shumtën e rasteve ajo çfarë i zbukuron ambientet e hapura janë lulet. Por, edhe lulet kanë nevoje për kujdes, e ky kujdes përfshinë ndërrimin e vazove, ujitjen e tyre, ekspozimin ndaj diellit e gjëra të tilla.

Sidoqoftë, ju nuk keni nevojë të shpenzoni para për to, pasi me pak kreativitet ju mund të krijoni vazo të mrekullueshme.

Nga kjo ju do t`i jepni një pamje pranverore kopshtit tuaj, transmeton Ndërtimi.Info.

“Bright Side” ka paraqitur disa mënyra të pabesueshme, që do t’ju ndihmojnë të krijoni vazo nga shishet e plastikës, të xhamit, me kombinim të letrës.

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here