Tatuazhet “wow” me inspirim nga arkitektura [foto]

0

Arkitektura dhe arti janë një. Në këtë formë të apasionuarit mbas arkitekturës kanë zgjedhur që ta stampojnë për gjithë jetën në trupin e tyre, nëpërmes tatuazheve.

Më poshtë mund t’i shihni disa prej tatuazheve, të cilat ndoshta edhe mund të ju inspirojnë edhe juve:

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here