Si ndërtohet një objekt rezistent ndaj stuhive dhe zjarrit [video]

0

Ndërtimi i një objekti kërkon përkushtim në çdo detaj, në mënyrë që të arrihet rezultati i dëshiruar.

Që një objekt t’i rezistojë kohës dhe kushteve të ndryshueshme atmosferike duhet të që materiali të jetë i cilësisë së lartë. Mirëpo, rëndësi të veçantë ka edhe mënyra e ndërtimit, izolimi që I bëhet këtij objekti

Në videon më poshtë mund të shihni projektin e një objekti rezistent ndaj stuhive dhe zjarrit.

REKLAMA