Si e përcakton Ligji i Ndërtimit rrënimin e një objekti

0

Kur inspekcioni ndërtimor urdhëron rrënimin e një objekti, në cilin afat, çka ndodh nëse objekti/et i përkasin trashëgimisë kulturore dhe kur përpilohet plani i rehabilitimit, janë çështje të cilat i përcakton Ligji i Ndërtimit Nr.04/L-110 i Republikës së Kosovës.

Më saktësisht neni 34 i cili paraqitet më poshtë, e përcakton këtë çështje. 

 

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here