Shtretërit e çuditshëm që nuk e keni ditur se ekzistojnë

0

Forma e shtretërve të cilat ne i kemi nëpër shtëpitë tona janë shumë të zakonshme në krahasim me ato të cilat ne do t’i paraqesim në vazhdim. Ju mund të keni menduar që shtrati duhet të jetë vetëm në formë katrorë dhe të vendoset në dhomën e gjumit?! Por, çështja nuk qëndron kështu…

Në vazhdim po iu paraqesim disa prej këtyre formave të shtretërve, të cilët janë bërë sipas preferencave të personave të ndryshëm.

  • Shtrati në formë pice

Ju mbase mund t’i doni aq shumë ushqimet e shpejta e veçanërisht picat sa të donit ta keni një shtrat të tillë. Për shumë kë mund të jetë i çuditshëm por, për juve me shumë gjasa jo dhe mund të ju bëjë të ndjeheni rehat.

  • Shtrati “rrotë”

Formën të cilën e ka ky shtrat ju mundëson që kur dëshironi të rrotulloheni së bashku me të. Mirëpo, kur është në gjendje stabile ai nuk do të lëvizë pasi që këmbëzat e vendosura qëndrojnë në tokë dhe nuk e lejojnë një veprim të tillë.

  • Shtrati në formë njeriu

Ju ka rastisur të shihni shtrat në formë katrore gjithsesi  se po por,  jo edhe në formë njeriu. Andaj, ne ju sjellim këtë lloj shtrati në formë njeriu të cilin  nuk e keni parë më herët. Njëkohësisht nëse vendosni ta ndërtoni ose ta blini një të tillë jeni të kujdesshëm.

  • Shtrat i rrumbullakët

Keni frikën se fëmijët tuaj do të rrëzohen nga shtrati apo edhe do të zgjohen herët në mëngjes dhe do të dalin nga shtrati në një kohë të pa përshtatshme? Atëherë ju pa dyshim duhet ta merrni një shtrat të tillë të rrethuar nga “gjemba” të improvizuara.

  • Shtrati në formë bananeje

Ky lloj shtrati përvec se është i çuditshëm atë mund ta quajmë edhe koxha luksoz. Ky ofron edhe një ndriçim me disa drita të vogla lartë dhe një televizion të vogël përballë jush.

/Ndertimi.info/

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here