Shtimja vazhdon me punë shtesë në objektin e QKMF-së dhe QPS-së

0

Komuna e Shtimes do të bëjë punë shtesë në renovimin e objektin e Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF)  dhe atë të Qendrës për Punë Sociale (QPS).

Në lidhje më këtë tashmë pothuajse kanë përfunduar procedurat e prokurimit publik. Komuna e Shtimes ka dhënë kontratën në vlerë mbi 1 mijë e 500 euro (1,562,02), aq edhe sa kishte parashikuar, shkruan Ndërtimi.info

Këtë kontratë ka arritur të fitojë kompania “Triangle” shpk nga Suhareka, e cila ka qenë e vetmja e interesuar për këtë projekt.

Kontrata mes kompanisë dhe Komunës së Shtimes planifikohet të nënshkruhet më 4 dhjetor.