Rriten shpenzimet në ndërtimtari për banesa të reja

0

Në Shkup shpenzimet në ndërtimtari për banesat e raja në tre mujorin e tretë nga viti 2017 janë më të larta me 3, 9 për qind, krahasuar me tre mujorin e dytë.

Kurse shpenzimet për materiale janë më të ulëta për 0, 3 për qind.

Ndërsa shpenzimet për të punësuarit janë rritur për 3, 7 për qind në tre mujorin e tretë të 2017-ës.

Ndërkaq, në krahasim me tremujorin e tretë të vitit të kaluar, shpenzimet në ndërtimtari për banesa në Shkup janë më të larta për 3,3 për qind.

Shpenzimet për materiale janë më të larta për 2,1 për qind dhe shpenzimet për të punësuarit janë më të larta për 5,9 për qind.