Roli i rëndësishëm i dizajnit me vija në pllakat e banjos

0

Shpesh ndodh që banjot posedojnë një hapësirë të vogël në shumë apartamente. Megjithatë, një banjo e vogël mund të jetë funksionale dhe mjaft e gjerë nëse i kushtoni vëmendje disa gjërave themelore.

Shumica e njerëzve e perceptojnë banjon si një hapësirë ​​për relaksim, prandaj është e këshillueshme të përdorni në të ngjyra të lehta dhe të buta, të tilla si e kaltër dhe e gjelbër. Këto ngjyra mund të jenë të pranishme në një gamë të gjerë nuancash.

E bardha është ngjyra që simbolizon pastërti dhe freski, por është sinonim i dimrit të ftohtë. Nëse keni dush të bardhë, mund të duket monoton dhe i ftohtë. Megjithatë, duke hyrë në detaje specifike mund të krijoni një mjedis të mrekullueshëm për momente relaksuese.

Për shembull, modeli i vijave është i madh për thyerjen e monotonisë në çdo banjë. Zgjidhni ngjyrën e duhur dhe modelin tuaj të dëshirueshëm me vija dhe banjo juaj do të jetë një vend i mahnitshëm dhe komod për relaksim të përditshëm.