Ndryshimi drastik brenda 27-vjetësh i qytetit të Sarandës

0

Nëse ke zgjedhur Sarandën t’i kalosh pushimet verore, një qytet i vogël modest bregdetar në jug të Shqipërisë, mirë është ta kujtosh këtë kohë. Ai sot duket më i madh se sa dukej dikur.

Mjaftojnë 27 vjet të shkosh mbrapa, në kohën kur po përfundonte periudha e regjimit komunist në atë vend dhe dukja është krejt tjetër. Ballë për ballë me detin e pastër dhe të ftohtë të jugut, duket vetëm një hotel. Ai i turizmit shtetëror.

E sot, Saranda ka ndërtime në vijën bregdetare që ngritën deri në kodrat pranë, sikur kërpudhat pas shiut. Kjo fotografi e dëshmon më së miri këtë gjendje.

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here