Ky është plani i detajuar nga BIK për Xhaminë Qendrore në Prishtinë [video]

0

Bashkësia Islame e Kosovës përmes arkitektit Esat Ramadani ka shfaqur planin e saj për Xhaminë Qendrore në Prishtinë, në debatin e zhvilluar në asamblenë komunal në kryeqytet.

Sipas Ramadanit, xhamia e planifikuar edhe pse është arkitekturë klasike osmane, do të kursejë energji dhe do të jetë funksionale, shkruan Ndertimi.info.

“Duhet të ndriçohen 15000 metra katrorë dhe të ndërtohen 200 rubineta. Po ashtu nuk ka qasje të duhur për parkingje dhe plani i paraparë nuk mund të realizohet”, ka thënë ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here