Krijoni vazo prej betoni që ujitet vetë [video]

0

Nuk keni kohë të mjaftueshme të merreni me ujitjen e luleve dhe dëshironi një sistem efikas të ujitjes për bimët tuaja. Atëherë krijoni një vazo betoni që ujitet vetë.

E tëra që ju nevojitet janë materialet për përgatitjen e betonit, disa pjesë druri varësisht nga përmasat e dëshiruara të vazos, makinë për prerjen e drurit, për shpim, plastikë, dyll qiriu dhe mjete të tjera që mund t’i gjeni lehtësisht.

Shikoni videon për ta kuptuar procesin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here