Katedralja që ndërtohet ende edhe pas 135 vjetësh [video]

0

“La Sagrada Familia” quhet katedralja që u projektua nga duart dhe mendja e një prej arkitektëve më të mirë të të gjitha kohërave, Antoni Gaudi.

Mund të besoni apo jo, pork jo katedrale ka filluar ndërtimin më 19 mars të vitit 1882 dhe ende vazhdon të ketë punëtorë që punojnë për të realizuar super-projektin e Gaudit.

Ajo mendohet se do të përfundojë në vitin 2026 ose 2028.

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here