Jepet “drita e gjelbër” për ndërtimin e mbikalimit në Drenas

0

Pritet të nisini punimet për ndërtimin e mbikalimit për këmbësor dhe dy bus stacioneve te Parku i Biznesit në Drenas, shkruan Ndërtimi.info

Kjo pasi që kanë përfunduar gjitha procedurat tenderuese, të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë dhe tenderi për këtë është nënshkruar kontrata e dhënies me kompaninë fituese “Hidroproject & Ndërtimi”.

Punimet për këtë mbi kalim dhe dy stacioneve të autobusëve do të kushtojë afër 6 mijë euro (5, 923. 12), bëhet e ditur në kontratën e tenderit të publikuar nga Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik (KRPP).