Ja si të ndërtoni lehtësisht një bateri për pak kohë

0

Pas një dite të lodhshme kur ju ktheheni në shtëpi dhe pa pritur teledirigjuesi i juaj nuk punon më si dhe kur jeni të lodhur aq shumë ju mund t’i bëni vetës një zgjidhje pa shkuar në dyqan. Të ndërtoni vetë një bateri nga monedhat të cilat mund edhe fare të mos i përdornim, nuk është një ide e keqe.

Këtë trik me bateritë mund ta provoni edhe gjatë një dite vikendi kur jeni në shtëpi dhe dëshironi që të bëni diçka e cila do të rezultojë efektshëm. Mund të jeni tip kurioz dhe t’i pëlqeni pajisjet apo gjërat të cilat i bëni në mënyrë shtëpiake.

Gjithçka që iu duhet janë disa monedha (të kuqe), folie, karton dhe dy tela të cilët do të mundësojnë përçimin e elektricitetit i cili vie nga bateritë.

SHIKONI VIDEON

/Ndertimi.info/

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here