Frymëzime për zyrën e punës në shtëpinë tuaj

0

Puna nga shtëpia nuk duhet të jetë e njëjtë sikur të punoni nga një vend i përkushtuar pune. Kjo është pikërisht pse ekziston. Shumë njerëz preferojnë të punojnë nga komoditeti i shtëpive të tyre, sepse e kanë kuptuar se nëse kënaqen me mjedisin, produktiviteti i tyre rritet.

Tani, sigurisht, jo të gjithë mund të zgjedhin të punojnë nga shtëpia, por ata prej jush që munden, e dinë se ç’do të thotë me të vërtetë. Ju mund të punoni me  pizhame duke ngrënë një tas me drithëra. Ju mund të dëgjoni muzikën tuaj të preferuar dhe nuk do të ketë njeri që t’ju thotë ta fikni. Por bukuria e vërtetë e punës nga shtëpia është fakti që ju zgjidhni se si duket mjedisi juaj i punës.

Disa prej jush  që nuk janë në gjendje të transferojnë vendin e punës në shtëpi, mos u shqetësoni, një zyrë në shtëpi nuk është vetëm për të bërë biznes. Mund të jetë dhoma juaj e studimit në të cilën do të bëni disa kërkime ose të luani një lojë video. Është gjithashtu vendi ku mund të praktikoni hobi tuaj pa u shqetësuar.

10.Projekti Hadonfilld Nju Xhersi, SHBA

9.Zyra e një shtëpie të gjatë të ngushtë me tre kate në parkun Regjent, Londër

8.3382 UESTBROOK, NJU JORK, SHBA

7.Magjepsje e zezë 

6.Zyrë në vis tropik 

5.Zyrë në një qytet në Manhetën, SHBA

 

4.Zyrë në Pelham, Karolinë e Veriut, SHBA 

3.Rezidenca “Kullotat”, SHBA 

2.Drajden llejn, kodrat e Bllumfilld, Nju Xhersi, SHBA 

1.Mrekulli në San Francisko, SHBA

 

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here