Foster + Partners dizajnon 15 apartamente luksoze në Manhattan

0

Foster + Partners ka dizajnuar 15 apartamente të përshtatshme për të shfaqur koleksione të artit brenda kullës luksoze të banimit, e cila po i afrohet përfundimit në Midtown Manhattan.

Banesat janë ndër të parat që do të përfundojnë në East Fifty Third, një rrokaqiell 63-katësh.

Ndërkohë që kulla e ngushtë do të përmbajë banesa me një “paraqitje më standarde”, Foster + Partners krijoi këtë grup të apartamenteve më të mëdha për të zënë pesë kate të bazës së saj më të gjerë. Planet e mëdha të dyshemesë janë në shënjestër të koleksionistëve të artit të cilët kanë nevojë për hapësirë ​​për të treguar koleksione të mëdha, si dhe për të argëtuar mysafirë.

Apartamentet janë të hapura dhe shkojnë nga 105 deri në 428 metra katrorë, varësisht nëse kanë një ose dy dhoma gjumi. Lartësia prej dyshemesë në tavan është pak më shumë se tre metra.

REKLAMA