Dy cilësitë që duhet t’i zotëroni për të arritur kulmin e suksesit në arkitekturë

0
54762857, soa slideshow

Arkitektura është në thelb një profesion i zgjidhjes së problemeve. Asnjë ndërtesë nuk është e njëjtë, kështu të bësh “zgjidhjen e problemit” për të qenë objekt unik nuk është edhe aq e lehtë. Por kjo tregon njëkohësisht edhe një aftësi vendimtare për t’u zhvilluar gjatë gjithë karrierës suaj.

Në një sondazh të publikuar në Revistën “The Success” disa muaj më parë,  u prezantuan cilësitë që duhet t’i ketë një punonjës ideal ku dy janë më të rëndësishmet.

Sipas këtij hulumtimi që është bërë  dy cilësi si më të rëndësishme për pasur sukses në  karrierën e arkitekturës janë:

  1. Aftësia për të përcaktuar prioritetet, për të ndarë përkatësinë nga jo-relevante.
  2. Aftësia për të kryer punën e shpejtë, për të ekzekutuar shpejt.

Përveç kësaj aftësia për të identifikuar, prioritizuar dhe kompletuar “mini Projekte” është thelbësore në arkitekturë./Ndertimi.info/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here