Bëni sharrë rrethore dore nga motori 12 voltësh dhe PVC gypat

0

Shpesh mund të kemi nevojë për një pajisje e cila do të prejë materiale nga druri, plastika, metali apo masoneria. Për këtë nevojë ne kryesisht blejmë një sharrë rrethore në treg, duke mos pasur parasysh se me pak kohë të lirë dhe materiale si gypa të PVC-së, një motor 12 voltësh, disa copa kartoni, disa vidha, një turjelë, bosht sharre dhe mjete të tjera për gjetjen e të cilave nuk keni vështirësi të mëdha, mund ta bëjmë vetë.

Shikojeni procesin se si shkon.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here