Si të projektoni kuzhinën tuaj me dimensionet e duhura

0

Problemet me hapësirë mund të jenë të mëdha por jo nëse tregoheni të mençur gjatë projektimit të orendive dhe dhomave tuaja.

Në këtë artikull kemi sjellur disa fotografi nga të cilat mund të bazoheni për te krijuar dollapët e kuzhinës tuaj varësisht nga hapësira që keni në dispozicion.

Këto janë dimensionet adekuatë të cilat do ju mundësojnë që të kryeni gatimin lehtë dhe me hapësirë të mjaftueshme.