Uncategorized

Seminari “Censi i Popullsisë dhe Banesave, bazuar në regjistra”, po mbahet në Shqipëri

Published

on

INSTAT, në bashkëpunim me Institutin e Statistikave Suedeze, po organizon në datat 19 dhe 20 prill 2022, seminarin me temë “Censi i Popullsisë dhe Banesave, bazuar në regjistra”.

Në këtë seminar marrin pjesë drejtuesit e Instituteve të Statistikave të rajonit si Kosova, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut, Serbia, Bosnjë-Hercegovina.

Për të ndarë eksperiencën e tyre mbi kryerjen e Censit, të ftuar në këtë seminar janë edhe përfaqësues nga Instituti i Statistikave të Turqisë, si dhe ekspertë nga Instituti i Statistikave të Sllovenisë si një vend me përvojë në Censet e bazuara në regjistra.

Trending

Exit mobile version