Një zyrë e mbuluar nga gjelbërimi

0

Planet për një ndërtesë të re zyre në lagjen Playa Vista të Los Anxhelos të dizajnuara nga Gehry Partners janë zbuluar në dokumentet e lëshuara nga Departamenti i Planifikimit të Qytetit LA.

I quajtur New Beatrice West, zhvillimi tetë katësh përbëhet nga një seri kutish qelqi, të mbuluara me bimësi të bollshme që synojnë të kontribuojnë në efikasitetin pasiv të energjisë në kompleks. Ndërtesa e re do të integrojë një ndërtesë ekzistuese të afërt zyre që aktualisht strehon zyrat e Gehry Partners, përcjell Ndertimi.info.

E vendosur në një vend në cep të Jandy Place dhe Beatrice Street, ndërtesa do të përbëhet nga pesë kate të hapësirës së zyrës mbi tre kate të hapësirës publike që përmbajnë restorante dhe dyqane të shitjes me pakicë.

Dy nivele të parkimit nëntokësor do të bashkohen me tre nivele të hapësirave të mësipërme, duke lejuar kompleksin të strehojë deri në 845 automjete, ndërsa hapësirat afatgjatë dhe afatshkurtër për parkim biçikletash, dhoma me dollape personale dhe dushe do të inkurajojnë punonjësit që të përdorin mjete më të qëndrueshme për mjedisin.

Ndërtesa do të përdorë strategji të qëndrueshme, duke përfshirë ujësjellësit me rrjedhje të ulët dhe ndriçim me energji efiçiente. Gjatë ditës, shumica e hapësirave do të jenë në gjendje të jenë të ndezur natyrshëm. Tokat, rrugët dhe peizazhet e reja do të shtohen në vend, duke kontribuar në estetikën e përgjithshme të mureve të gjelbra dhe kulmeve.

Vlerësimet e hershme tregojnë se ndërtimi do të marrë rreth 22 muaj.

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here