Me gjëra të thjeshta ndërtoje “rregulluesin” e tavolinës së punës [video]

0

Telefoni, mbushësi portative, kabllo, ora dhe plot gjëra tjera që dalin nga xhepat e pantollonave dhe çanta, mbushin tavolinën e punës duke e bërë jo fort të kënaqshme.

Me disa kartonë që ndoshta u kanë mbetur në shtëpi, apo mund ta siguroni te dyqani i lagjes, ju mund t’i jepni fund rrëmujës në tavolinë.

Për pak minuta, duke e shikuar videon e mëposhtme, do të jeni të gatshëm ta rregulloni këtë “rregullues” tavoline.

 

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here