Largoni këto gjëra nga shtëpia juaj, papritmas rrëmuja do të zhduket

0

Mundoheni gjatë tërë kohës që ta bëni vendin tuaj që të duket mirë, dhe pastër por, megjithatë nuk po arrini? Faji nuk është i juaji, thjeshtë problemi qëndron tek organizmi dhe vendosja e gjërave në vend të vetë.

Mirëpo, nëse ndjekni të gjitha konceptet e dizajnit, kombinimet e ngjyrave dhe qëndroni te një stil i caktuar, rezultati është shumë pranë perfektes.

Këto janë 10 gabimet më të përhapura që e kthejnë çdo vend në një rrëmujë.

1.Në vend të magneteve në frigorifer, vendosni një tabelë magnetike

2.Organizojini suveniret

3.Vendoseni ilaçin për larjen e enëve në objekte qelqi

4.Bëni një vend për vendosjen e hekurit

5.Vendosini këpucët në dollapë

6.Mos vendosni peshqirë me shumë ngjyra

7.Bëni një vend të caktuar për veglat e sportit

8.Nëse keni mobilie të vjetra mos e mbuloni krevatin me batanije me dizajno leopardi

9.Vendosni gjërat e nevojshme të kuzhinës në kavanoza qelqi

10.Sistemojini lodrat e fëmijëve në vende të caktuara

 

 

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here