Krijoni një orë “domino” nga dru palete [video]

0

Keni në shtëpi paleta që i keni lënë në një qoshe sepse nuk ju duhen dhe më nuk mirreni me to. Atëherë, këto paleta mund t’ju hyjnë në punë nëse e pëlqeni punën me dru. Ju mund të krijoni një orë “domino” nëse në shtëpi keni sharrë rrethore, makinë për lëmim, paleta, ngjitës, figura të dominos, shtresë lustre, pajisje për forcim të pjesëve të paletës dhe mjete të tjera që mund t’i gjeni pa shumë vështirësi.

Shikojeni videon.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here