Krijoni ngjitës teli nga lapsi [video]

0

Keni aftësi të punoni me metale dhe doni të provoni diçka të re.

Atëherë në teknologjinë e saldimit ju mund të provoni krijimin e hekurit saldues nga puna me një laps të thjeshtë dhe disa materiale të tjera që mund t’i siguroni lehtësisht.

Shikoni videon për ta kuptuar se si shkon procesi:

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here