Investimet 13-vjeçare në objekte të trashëgimisë së Kosovës nga Ambasada e SHBA-së

0

Ambasada e Amerikës në Kosovës ndihmën e saj e ka shtrirë edhe në ruajtjen dhe mbrojtjen e objekteve të Trashëgimisë Kulturore të Kosovës, shkruan Ndërtimi.info.

Kjo ambasadë ka financuar restaurimin dhe konservimin e disa prej objekte të tilla në qytete dhe fshatra të ndryshme të vendit.

E, në prag të shënimit të 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Ambasada e Amerikës ka publikuar disa foto të objekteve në të cilat është ndërhyrë me ndihmën e saj, që nga viti 2005.

Kjo ambasadë ka konfirmuar edhe njëherë se do të vazhdojë mbështetjen e për Kosovën.

REKLAMA