Fshati me arkitekturën më moderne

0

Huangshan, i cili ndodhet pranë fshatrave të lashtë të Hongcun dhe Xidi në provincën Anhui të Kinës, ka një prej maleve më të bukura të vendit. I njohur për peizazhin e tij të gjelbër dhe kulme të shkëlqyera të granitit, peisazhi ka frymëzuar artistë të shumtë, duke u ofruar atyre hapësira të mbrojtura për meditim dhe reflektim.

Si një vend i UNESCO-s, atmosfera dhe mjedisi i bukur dhe i qetë po bëhet një destinacion gjithnjë e më i famshëm turistik. Ky projekt i titulluar “Huangshan Mountain Village” është realizuar nga MAD Architects, të udhëhequr nga Ma Yansong.

DCIM100MEDIADJI_0344.JPG

REKLAMA