Infrastrukturë

Në fund të majit mbahet Panairi i Ndërtimit në Prishtinë

Published

on

Kemi kënaqësinë ta ndajmë me juve lajmin e mirë se kompania CEO shpk do organizon Panairi Ndërkombëtar EXPOKOS nën Patronatin e Zyrës së Kryeministrit të Republikës së Kosovës dhe në bashkëpunim me Ministritë përkatëse.

Porta e Ballkanit – B2B për 365 ditë!

Panairi Ndërkombëtar EXPOKOS i cili tash e 21 vite organizohet në Kosovë, është ngjarja më e rëndësishme në Ballkanin Perëndimor dhe i dedikohet të gjitha bizneseve që i përkasin sektorit të Ndërtimit, Energjisë, Makinerisë dhe Mbrojtjes e Sigurisë.

EXPOKOS është panair i certifikuar edhe nga Asociacioni Botëror i Industrisë së Panaireve – UFI, me seli në Francë.

Me mbi 16,000 pjesëmarrës deri më tani, EXPOKOS konsiderohet si vendtakim i rëndësishëm për Ballkanin, duke krijuar ura lidhëse në mes të bizneseve që operojnë në Ballkan dhe ato biznese që synojnë tregun e Ballkanit.

“EXPOKOS” si një ngjarje e veçantë është e pasuruar me aktivitete të shumta, të cilat zhvillohen paralelisht me panairin.

Takimet B2B në panairin EXPOKOS janë vlerësuar gjithmonë si shumë efektive dhe të njëjtat do të vazhdojnë të jenë pjesë përbërëse e panairit edhe në këtë edicion.

Me një numër të madh të pavijoneve dhe ngjarjeve ndërkombëtare, njëherit i frekuentuar nga vizitorë profesionistë dhe sipërmarrës, EXPOKOS është destinacioni juaj ideal për tu bashkuar me klientë potencial nga fushat e Ndërtimit, Energjisë, Makinerisë dhe Mbrojtjes e Sigurisë nga vendi dhe rajoni.

Si një vend që nxitë entuziazmin për gjeneratat e ardhshme të profesionistëve të po këtyre fushave, EXPOKOS është gjithashtu vend i duhur për zbulimin e risive të ndryshme teknologjike. Përgjatë 20 viteve nga përvoja me EXPOKOS, ne jemi specializuar në trajtimin individual të ekspozuesve tanë duke filluar nga qasja në treg, zhvillimi i mëtutjeshëm e deri tek mundësitë për eksport jashtë vendit.

Me një numër të madh të pavijoneve ndërkombëtare dhe ngjarjesh, i frekuentuar nga vizitorë profesionist dhe sipërmarrës, EXPOKOS është destinacioni juaj ideal për tu bashkuar me klientë potencial nga fushat e NDËRTIMIT, ENERGJISË, MAKINERISË DHE MBROJTJES E SIGURISË nga vendi dhe rajoni.

EXPOKOS është vend i duhur për zbulimin e risive të ndryshme teknologjike, gjithashtu një vend që ndez entuziazmin për gjeneratat e ardhshme të profesionistëve të këtyre fushave./Media Ndërtimi.

Trending

Exit mobile version