Iluzione optike të arkitekturës publike

0

Architectureartdesigns.com ka paraqitur disa iluzione tepër interesante dhe të pazakonta optike. Ato përfshijnë arkitekturën dhe i kanë kombinuar në një koleksion të mrekullueshëm prej 10 iluzioneve të pabesueshme optike të arkitekturës publike që do të bëjnë që sytë dhe truri juaj të mos pajtohen disa herë me atë që sheh syri.

Interesante për këto iluzione optike është se ato janë të gjitha të bëra diku në publik dhe janë në dispozicion për të gjithë, me qëllim që kalimi i tyre nga këto objekte të jetë kënaqësi dhe t’i bëjë ata të ndalen dhe të mendojnë për një kohë para se të kuptojnë se si funksionojnë, shkruan Ndertimi.info

1.Shtëpia e Rachel Raymond 

2.MANA NALU-HAVAI, SHBA 

3.Ndërtesa e shërbimit doganor australian

4.Iluzionet optike të artistit amerikan Karl Wenner 

5.Hartford, kryeqyteti i Konektikatit, SHBA 

6.“Bëj hapa me mendje”, Stokholm, Suedi

7.Maja në vendin e simfonisë, Tennessee, SHBA 

8.Ndërtesa rezidenciale dhe komerciale në Brazil 

9.Një rubinetë magjike në Kadiz, Spanjë

10.Biçikleta në Itali 

 

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here