Infrastrukturë

Gjiganti gjerman Ferraro investon në pesë ekskavatorë rrënimi me shtrirje të lartë

Published

on

Ferraro Group me bazë në Gjermani ka shtuar pesë ekskavatorë rrënimi Sennebogen 830 E në flotën e saj, për të përballuar më mirë sfidat e projekteve të demolimit.

Ferraro, e cila ka selinë në jug-perëndim të Frankfurtit në Neunkirchen, ofron asgjësimin e mjeteve shpërthyese, çmontimin dhe prishjen industriale dhe shërbimet e riciklimit në të gjithë Gjermaninë.

Makineritë e tij të reja të modelit 830 E kanë një peshë maksimale funksionimi prej 45 t dhe një shtresë të poshtme teleskopike që ofron një gjerësi mbajtëse prej 4,5 m (14 ft 9 in) për qëndrueshmëri, duke u tërhequr deri në 3 m (10 ft) në gjerësi për transport të lehtë në ngarkues i ulët.

Modeli gjithashtu përmban një kabinë ngritëse me lartësi maksimale 6 m (20 ft) dhe mund të përdoret me një sërë pajisjesh për prishje – duke përfshirë gërshërët, kapjet e renditjes dhe çekiçët hidraulikë, të cilët mund t’i mundësojnë të arrijë një lartësi deri në 19 m (62 këmbë).

Përveç makinerive të reja 830 E, Ferraro investoi gjithashtu në një vinç zvarritës Sennebogen 6300 HD.

I projektuar posaçërisht për punimet e prishjes dhe që thuhet se është i vetmi i këtij lloji në botë, vinçi zvarritës me kapacitet ngarkese 300 ton mund të përdoret me një top rrënues për të rrëzuar ndërtesa mbi 50 m (164 ft) të larta./Media Ndërtimi.

Trending

Exit mobile version