Tech

Case nxjerr në treg 20 modele ekskavatorësh

Published

on

Case Construction Equipment ka prezantuar gamën e re të mini-ekskavatorëve të Serisë D për tregun evropian.

Linja e pajisjeve përbëhet nga 20 modele, duke përfshirë dy makineri elektrike me emetim zero, që thuhet se u ofrojnë përdoruesve një nivel të lartë të shkathtësisë, kohëzgjatjes, përfitimit dhe produktivitetit.

Aktualisht në dispozicion vetëm përmes tregtarëve të autorizuar të prodhuesit, mini-ekskavatorët kanë pesha funksionale që variojnë nga 1,2 në 6,2 ton.

Makineritë e Serisë D përfshijnë një sërë veçorish teknologjike, të tilla si kontrolle elektro-hidraulike, cilësime shtesë hidraulike, një pompë elektronike me ndjeshmëri të ngarkesës dhe valvola të kontrollit të ndarjes së rrjedhës./Media Ndërtimi.

Trending

Exit mobile version