Norvegjia do të inspektojë urat prej druri dhe çelikut pas shembjes së njërës që u ndërtua para dhjetë vjete!

Një urë 10-vjeçare prej druri dhe çeliku në Norvegji është rrëzuar në një lumë ndërsa automjetet kalonin, duke bërë që dy shoferë të kërkojnë shpëtim dramatik. Ura Tretten, pranë Gudbrandsdalen në zonën Øyer të Norvegjisë jugore, la rrugën të hënën në mëngjes duke bërë që një makinë të zhytet në ujë dhe një kamion të … Continue reading Norvegjia do të inspektojë urat prej druri dhe çelikut pas shembjes së njërës që u ndërtua para dhjetë vjete!