Arkitekti Bytyçi propozon përmendoren “Nëna e panjohur”, në kujtim të nënave që humbin jetën në lindje

Kushdo që do ta vizitojë Klinikën Emergjente të QKUK-së ka mundësi që në hyrje të saj ta pres “Nëna e panjohur”. Është kjo një përmendore që paraqet lidhshmërin e pandashme mes nënës dhe fëmijës, por që ndërthur në vete fetusin si formë. Lajmi për vdekjen e një gruaje shtatzëne nga koronavirusi, bëri që arkitekti Granit Bytyçi … Continue reading Arkitekti Bytyçi propozon përmendoren “Nëna e panjohur”, në kujtim të nënave që humbin jetën në lindje