Zgjidhja për gypa e bllokuar të kanalizimit në shtëpi [video]

0

Ndodh që shpesh në gypat e kanalizimit sikur në shtëpi, ashtu edhe banesa të ketë bllokim të tyre nga masa që përcjellin.

Pompë që tërheq masën, përzierje kimike dhe çka do tjetër është përdoru këto vite të liruar gypat. Funksionale ka qenë edhe futja e ‘sajlës’, mirëpo së fundi ka ndodhur një zbulim për këtë problem.

LEXO SE PSE ËSHTË E BLLOKUAR HYRJA NË AUTOSTRADË NGA VETERNIKU DHE KUR DO TËT RREGULLOHE

Një mjet në formë gypi që futet në grykën e gypit të bllokuar dhe liron një eksplodim të një kapsulë të Dioksidit të Karbonit (CO2). Ky mjet është 100% funksional, siç mund ta shihni edhe në këtë video më poshtë:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here