Vegla ndërtimi që mund t’i bëni vetë (video)

0

Ju duhet ta kryeni një punë në shtëpi dhe për arsye të ndryshme nuk mund ta siguroni pajisjen që ju duhet. Epo, me këto elemente mund t’i bëni ato dhe të filloni punë. Shikojeni videon se si të krijoni një makinë të fuqishme shpimi, testues elektrik të vazhdimësisë, makinë për ngjitjen e metalit apo një mulli të vogël pneumatik si të Dremelit.

/Ndertimi.info/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here