Truqet për të lehtësuar procesin e punës në punëtorinë tuaj

0

Procesi juaj i punës shpeshherë di të jetë i vështirë dhe i lodhshëm. Një element i cili do ta vështirësonte edhe më tepër punën tuaj përveç lodhjen të cilën e keni doemos është nëse ju do të keni problem se ku do t’i vendosni mjetet e tuaja të punës. E aq më tepër nëse hapësira juaj ku  punoni është e vogël dhe e papërshtatshme.

Për t’i lehtësuar këto lloj procesesh ne do t’iu tregojmë se çfarë duhet të bëni për të qenë të efektshëm dhe pa u ballafaquar me probleme teknike.

Nëse juve ju duhet që gjatë kohës kur po punoni të vendosni gozhdat në muri apo në ndonjë paletë drasash, ju nuk keni nevojë që çdo herë të ngriteni në këmbë dhe të shkoni sërish të merrni gozhtad tek vendi i tyre i gjithhershëm. Thjeshtë vëreni një magnet tek çekani dhe gozhdat do të tërhiqen nga magneti dhe do të qëndrojnë aty ku e keni vendosur magnetin. Këshillohet të vihet tek pjesa e fundit e  çekanit.

Ose në rastin tjetër ju dëshironi ta vëni një gozhdë aty pari në shtëpi dhe gjatë procesit të goditjes objekti i cili ishte synuar ka qenë i gabuar. Kështu në vend të gozhdës keni goditur dorën tuaj. Për të eliminuar një problem të tillë ju mund të merrni një krehër të flokëve dhe aty ta vendosni gozhden dhe më pas ta goditni. Në këtë mënyrë objekti i cili duhet të goditet do të jetë i sakti dhe jo ai i cili zakonisht mund të jetë.

Për këto dhe raste të tilla të tjera ju ftoj ta shikoni videon e cila do t’iu ndihmojë t’i evitoni këto probleme gjatë procesit të punës.

/Ndertimi.info/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here