Transformimi enorm i Urës së Broshkës në Elbasan [foto]

0

Ura e Broshkës në qytetin e Elbasanit në Shqipëri ka marr krejtësisht një pamje tjetër, shkruan Ndërtimi.info

Pamje se si duken nga ura e vjetër dhe ajo e sotmja ka publikuar Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.

Rama veç urimit ka thumbuar edhe qeverisjen e kaluar, duke thënë se deri sa vazhdojnë të bërtasin ata që qeverisen deri sot, Rilindja Urbane po vazhdon të shtrihet përtej qendrave të bashkive të reja.

“MIRËMËNGJES 😀

dhe me këto dy pamje të Urës së Broshkës në Elbasan, deri dje kur qeverisnin ata që sot bërtasin dhe sot kur Rilindja Urbane po vazhdon të shtrihet përtej qendrave të bashkive të reja, ju uroj një ditë të mbarë 🌹”, ka shkruar kryeministri Rama.

REKLAMA