Studio me koleksionin më të quditshëm të mobiljeve

0

Në koleksionin e fundit të limituar të mobiljeve EWE Studio ka përdorur zjarr për të trajtuar shumë materiale të ndryshme inspiruar nga lava, ngjyra e zezë dhe flaka.

Koleksioni me titull Alquimia (Alchemy në anglisht), është i dyti nga EWE Studio.

“Zjarri ka luajtur një rol të rëndësishëm në transformimin e të tre pjesëve”, u tha në një deklaratë nga EËE Studio. “Ai ndryshoi karakteristikat e materialeve të përfshira si druri, çeliku dhe xhami i lulëzuar, duke krijuar thurje interesante dhe ngjyra të thella hipnotizuese.”

Më e madhja e koleksionit është një tryezë ngrënieje me emrin Humo, e cila ka një gjatësi prej 2.6 metrash dhe mbahet nga një qendër këmbë jo në qendër por në qoshe të saj.

REKLAMA