Struktura unike japoneze prej druri e varur në tavan

0

Kjo është një strukturë japoneze prej druri me një sistem të vendosura një mbi një. Vendi është i rrethuar nga një park kombëtar i madh me pamje nga deti. Në Nagasaki, ekziston një kishë gotike e vjetër prej druri në Japoni e njohur si “Ohura-Tenshudou”.Kjo kishë nuk është vetëm një pikë e njohur turistike, por një vend shumë i dashur për qytetarët.

Firma Yu Momoeda Architecture u përpoqën ta dizajnonin ndërtesën si një kishë të re gotike, duke përdorur sistemin japonez të drurit. Ata krijuan një njësi pemësh që varen nga lart duke u pakësuar dhe duke u rritur në rendin e fundit.

Ato krijojnë një pamje të mahnitshme si brenda ashtu edhe jashtë, përmes prerjes katrorë në të gjitha katët e mbyllur me qelq.