Sindikalistët i kërkojnë institucioneve dhe kompanive t’i ruajnë punëtorët nga dielli

0

Ministria e Punës, Inspektorati i Punës dhe pronarët e kompanive kanë marrë një mesazh të qartë sot nga Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat në Kosovë.

Nëpërmes një apeli ata i kanë kërkuar që në këto ditë të nxehta që po përcjellin vendin, të ruajnë shëndetin e punëtorëve.

“Çdo lëndim apo edhe diçka më e rëndë , Sindikata e jonë do të akuzoj drejtpërdrejt  këta akterë për mos respektimin e kushteve të punës”, thuhet nga Sindikata.

Sipas tyre mund të ketë zgjidhje të mjaftueshme për punëtorët që të ruhen nga temperaturat e larta.

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here