Si t’i shfrytëzojmë më racionalisht shishet e plastikës (video)

0

Keni grumbulluar një numër të madh të shisheve të plastikës dhe keni vendosur t’i gjuani. Atëherë jo. Ekzistojnë një numër i madh i mundësive që na e japin këto shishe. Që nga improvizimi i një dushi e deri tek bërja e një lupe, këto shishe mund të përdoren për shumë qëllime, shkruan Ndertimi.info.

Shikoni videon më poshtë për të kuptuar se për çfarë bëhet fjalë./Ndertimi.info/

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here