Si t’i koordinoni mobilet dhe shijen me hapësirën në shtëpinë tuaj

0

Ne do t’iu sjellim disa ide që ju nevojitet për ta bërë shtëpinë tuaj të përsosur, që nga sofave deri tek tavolinat dhe karriget elegante të ngrënies. Ju mund të zgjidhni mobiliet e duhura që i përshtaten stilit dhe hapësirës tuaj, pa u shqetësuar për etiketat e çmimeve të mëdha.

Pasi që të keni vendosur të ndërroni mobile që i keni tashmë, ju mund t’i shiti të vjetra, pastaj t’i bëni bashk  shumën e parave të cilat i keni marrë nga shitja e mobileve të vjetra dhe të shtoni edhe ca para për të blerë ato të rejat dhe të preferuara e tuaja. Kështu pa shpenzuar shumë dhe duke bërë këmbime.

Mobilet e juaja  në dhomën e pritjes përfshin sofat dhe kulluqet që përputhen, si dhe stolat e këmbëve dhe karriget e kthyeshme, tavolinat e kafes, tabelat e llambave dhe televizorët. Të gjitha këto kanë rëndësinë e tyre dhe janë të pashmangshme nga enterieri i apartamentit tuaj. Por, kushtojuni një rëndësi ngjyrave të cilat kanë muret në shtëpinë e juaj dhe ngjyrave të cilat planifikoni të kenë mobiliet, ka shumë rëndësi…

Ju mund të përzieni llojet e ndryshme të mobileve dhe ngjyrave në dhomën e ngrënies për të krijuar një hapësirë unike, ose të blini një sërë gjërash që do t’iu ipte një pamje harmonike.

Mirëpo, edhe kur diçka mund të ju duket përfekte apo edhe kur ngjyrat, vendi, hapësira e bollshme të gjitha këto shkojnë shumë  mirë  në mes vete por, nuk është stili juaj atëherë mos e blini.

Më mirë të mos e blini sesa të pendoheni për dizajnin të cilin i kini bërë shtëpisë suaj.

 

/Ndertimi.info/

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here