Si të bëni një krevat nga paletat [video]

0

Jeni kurioz të dini se si do të mund ta ndërtonit një krevat nga paletat me pak gjëra që i bie që do të shpenzoni më pak para dhe njëkohësisht do të bëni diçka të cilën do ta provonit mbase vetëm nga kureshtja. Epo, këtu e keni zgjedhjen. Përmes kësaj video sqarohet se si do të mund të ndërtoni një krevat të tillë.

Një punë e tillë nuk do të marrë shumë kohë. Ju duhen vetëm paletat e drurit si dhe pajisjet të cilat mundësojnë ngjizjen e tyre me njëra- tjetrën.

Më pas vendosni paletat në mënyrën se si ju dëshironi ta ketë krevati juaj formën. Për anët e krevatit të cilat do të mbesin në pjesën e jashtme duhet paraprakisht që të bëhet lëmimi i tyre me pajisjen përkatëse. Kjo për arsye që kur krevati do të ngjyroset  të duket estetikisht më mirë.

Për më shumë detaje shikoni videon ne vazhdim:

/Ndertimi.info/

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here