Si ta bëni kopshtin edhe nëse s’keni shumë hapësirë

0

Jo çdo kush mund ta ketë luksin që të ketë një hapësire të madhe shumë metërshe për kopshtin jashtë shtëpisë. Ne do t’iu tregojmë që kopshti brenda një hapësirë shumë më të vogël gjithësesi se është  i mundur. Nëse jetoni në apartament apo edhe në hapësira të tjera të cilat nuk japin mundësinë që të keni kopshtin tuaj ju mund t’i bëni vetës zgjidhje.

Dëshironi të ushqeheni shëndetshëm? Atëherë ju mund ta bën këtë për juve dhe familjen tuaj. Të gjitha gjërat të cilat i dëshironi  mund ti mbjellni në kontejnerë të vegjël duke filluar që nga qepët, magadanozi, rrepët, domatet etj. Kjo dëshiron vetëm dëshirën dhe kujdesin e juaj dhe ju do të arrini të keni produkte të freskëta dhe të shëndetshme.

Kontejnerët e vegjël  në të cilat do t’i mbillni produktet të cilat ju dëshironi mund t’i vendosni në një  coshe ku nuk do ta pengonin askënd dhe në ndërkohë ju do mund të merrni të mirat nga produktet të cilat i keni mbjellur më parë.

Fotot e mëposhtme do të ju tregojnë se si funksionon kjo metodë:

 

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here