Shtëpia gjigante e aktorit John Travolta, me 5 avionë dhe 16 vetura

0

John Travolta dhe gruaja e tij Kelly Preston ishte një nga çiftet e para që ka blerë tokë në Jumbolair Aviation Estates, parku rezidencial ku ata jetojnë.

Aktori është një entuziast i fluturimit dhe pilot privat i certifikuar, i cili zotëron pesë avionë dhe një garazh të mrekullueshëm me 16 vetura, prandaj është e përshtatshme që shtëpia e John Travolta ka dy pista që çojnë direkt në derën e tij të përparme!

“Ne projektuam shtëpinë për avionët dhe për të pasur akses në botë në një moment, dhe ne arritëm në atë. Isha pesë vjeç kur rashë në dashuri me aviacionin. Kjo është në gjakun tim”, tha John Travolta