Rregullojeni lehtësisht tubin e rubinetit që rrjedhë [video]

0

Të gjithëve na ka ndodhur që pasi kemi lëshuar ujin nga rubineti jonë, të rrjedhë ndonjëherë ujë nga tubi të cilin e përdorim për të lëshuar ujë. Dhe në këtë rast kemi thirrur ndonjë hidraulik apo dikë tjetër të cilit i shkojnë këto punë “për dore”.

Por video mëposhtë tregon se si me një kaçavidhë dhe çelës mekanik do ta zgjidhim problemin shpejt.

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here